Us against the world

Cuz I know if I'm falling, you won't let me hit the ground
If the boat is sinking, I know you won't let me drown

Dip it low


Grebbestad/Lysekil

puss på matilly
å puss på Linn
Adidas gäng1
Tog den finaste ballongen vi kunde hitta!
Många vänner..

Midsommar

Idag blir de grebbestad med rätt grymma brudar.

Erik


Fjällbacka

Aldrig har jag känt mig så hel som när jag är med dig.

cykeltur

hemma från fjällbacka. nu ska jag ut och cykla med bäppn!

Mys

Ikväll blir det fjällbacka med min Jesper!


Relax


Promenad med Simpson

Super gött väder idag så självklart ska jag passa Simpson. Men jag får väl ta och röra på mitt fläsk och dra ut på en springtur eller hitta på något annat.
Nu ska jag fan ut och sola mina vita ben lite sådär så dom kan få lite färg någon gång.
klart slut!

Älsklingen min

My love

Deg

Vaknade i morse med söta Jesper bredvid mig, han va vaken kanske en timme sen somnade han igen när jag skulle dra till match. Det sög penis och det var väldigt kul att sitta på bänken hela matchen, kände mig rätt grym då faktiskt.....Nu var jag nyss ute med jycken och sitter och glor på tv och degar med mamman och emma.

Min älskling

Jesper är väligt söt när han sover.

Lördag morgon

Klev nyss upp ur sängen och ska snart in och sola med Lisa.  Klockan 6 bär det av till Matilda och hennes barnkalas. Men innan de ska jag försöka ta mig till torp och köpa kamera med pappan min. Inatt ska jag mysa med min lilla Jesper eftersom vi nu har vart tillsammans i 4 månader. Så kommer absolut inte att skriva någonting mer på hela dagen!
Älskade Jesper Vahlberg
Titta så fin hon är..

Min babe

Kollade nyss på High school musical och SATAN va snygg Zac Efron är! Heeeelt seriöst jag avlider när jag ser honom! Plus att när man ser filmen vill man bara ha sin söte pojk bredvid sig och sitta åh krama på.
Sen har jag också massa fulla vuxna som har barty ute i köket och dansar till Michael Jackson. Ska snart lägga mig och somna till en go rulle vetifan vilken men någon bra måste jag väl ha. Puss god natt!
Kolla på grabben! Snyggare finns inte..

Fredag

Hola!
Idag har jag vart med min ytterst trevliga vän Lisa som jag inte har lekt med på väldigt länge må jag säga. Vi har dansat dansmatta som aldrig förr, dessvärre var vi LITE ytterst LITE sämre nu än när vi var 10....sen var vi också inne och solade. Hon som jobbade där var riktigt trevlig! och nu orkar jag inte ens skriva mer så klart slut!


Godmorgon

Vaknade nyss med min underbara älskade Jesper bredvid mig och nu ska vi nog gå och käka lite. Sen kommer väl han gå tillbaka och lägga sig som vanligt.
Puss

Havsten med goa B-rudar

Kubb, jag och Gadd ägde ju
LÅR
Anna, Ida, jag och Lina
Fucking krabbor

Hallååå!

Nu har jag också skaffat blogg som resten av världen. Så då ska jag bara säga att min käraste vän MissLans är den första som får vara med i den! Alltså är det inte schysst av mig?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0